Istražite čarobnu Istru uz Pedalistru

BICIKLISTIČKE TURE

Biciklističke ture rade se isključivo s MTB biciklama obilazeći šumske puteljke, vinograde, potoke, slapove, zanimljive crkvice te mnoštvo drugih ljepota koje će te morati sami otkriti. Da bi ture bile savršene i doista dočarale čaroliju Istre u ture uvijek ukomponiramo degustacije sira, vina i maslinovog ulja ili večere sa tradiconalnom istarskom hranom i dobrim istarskim vinom.

PJEŠAČKE TURE

Pedalistra osim biciklističkih tura nudi i ture hodanja (walking) po Istri . Walking ture odvijaju se na Istarskoj planini Učka, području Buzeta, Labina, Žminja, Kanfanara i Rovinja. Da bi cijeli dojam walking ture bio potpun, na samom kraju gosti budu iznenađeni jednim finim piknikom na otvorenom.

Rent-a-Bike

Pedalistra u svojoj ponudi ima bike i walking ture po Istarskoj županji te imamo i rent a bike i bike delivery. Iz naše ponude možete izabrati Mountain bike (GIANT i CTM), City bike, Kids bike, dječje sjedalo na zahtjev i još puno toga…

Naše sretne brojke!

80

Dostupnih bicikala

Iz naše ponude možete izabrati Mountain bike, City bike, Kids bike i još puno toga…

621

km biciklističkih tura

Biciklističke ture rade se isključivo s MTB biciklama obilazeći šumske puteljke…

135

km pješačkih tura

Walking ture odvijaju se na Istarskoj planini Učka, području Buzeta, Labina…

999

potrošenih kalorija na sat

Uz nas ćete se osloboditi viška kilograma na potpuno zdrav i zabavan način!

DOŽIVITE ČAROBNU ISTRU UZ PEDALISTRU!

Naša galerija

FEŠTINI BIKE TOUR

Staza se nalazi u središnjoj Istri u okolici Žminja.  Tijekom vožnje vozimo se šumskim putevima i manjim dijelom makadamom. Obilazimo stara istarska sela te na putu prema špilji  Feštinsko kraljevstvo susrećemo  mnoštvo životinja koje su i u današnje vrijeme sastavni dio malih sela središnje Istre ( magarci, konji).  Posjet špilji traje dvadesetak minuta.

Staza Park prirode Učka

Staza se nalazi u Parku prirode Učka.
Staza nije zahtjevna pa je prikladna i za roditelje s djecom, starije osobe te druge posjetitelje željne ugodne i lagane šetnje prirodom. Staza ima 3 vidikovca koja nude pogled u prekrasni Istarski krajobraz.